Kursanmälningar

Nu kan du anmäla dig till Förtroendemannakursen den 14-15 februari och Föreningskursen den 7-8 mars.

 

Anmäl dig till våra kurser via vår elektroniska blankett, eller per mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kom alltid ihåg att ange eventuella dieter eller allergier samt önskemål om rumskamrat (inkvarteringen sker i regel i dubbelrum). Du kan också be om ett helt eget rum mot en avgift. 

 

Förtroendemannakurs 14-15.2.2018 - Scandic Station Tammerfors

Kursen är en fortsättningskurs där vi främst informerar och diskuterar kring aktuella avtalsfrågor beroende på förhandlingsläget. Vi kommer också att arbeta med praktiska övningar så det är önskvärt att du tar med avtal och/eller dator/läsplatta för att kunna leta efter information. Har du frågor du vill att vi ska behandla under kursen kan du meddela dem via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. som också svarar på frågor gällande kursen och tjänsteledigheter.

 

Deadline för kursanmälan är den 26 januari 2018. Du hittar ännu mer detaljer kring programmet, bokning av resor och ersättningar för tjänstledighet på intran.

 

Efter att du har anmält dig skickar vi ett detaljprogram per e-post samt en blankett för ansökan om tjänstledighet. 

 

Föreningskurs 7-8.3.2018 - Scandic Station Tammerfors 

Det mycket på tapeten i vår, bland annat förbereder vi föreningarna på kongressen. Vi går också igenom hur valet av ledamöter till OAJ:s fullmäktige ska gå till och presenterar den kommande skolombudsutbildningen. Du kan redan nu anmäla dig!