Välkommen på kryssning med OAJ efter Educa 2025!

OAJ avrundar Educa-helgen med traditionell kryssning den 25-26 januari på Tallinks fartyg Victoria I. Som FSL-medlem kan du boka en biljett till dig och dina kolleger. Kom med och njut av trevligt program, god mat och bra musik.

 

Victoria I avgår från Helsingfors lördagen den 25 januari klockan 18.30 och är tillbaka söndagen den 26 januari klockan 15.

OAJ-kryssningen är ett medlemsevenemang och du som bokar biljetterna ska vara OAJ- eller FSL-medlem. Du kan ta med en vän eller kollega som inte är medlem på kryssningen.

Det totala priset för kryssningen består av följande: din del av hytten (varierar) + gemensamma måltider, dvs. frukost och middag (totalt 60 €) + avgifter för utsläpp och bränsletillägg (totalt 13,80 €) + eventuell separat bokad lunch.

 

Hytter

  • A-hytt, 2–4 personer 130 euro/hytt
  • B-hytt, 2–4 personer 115 euro/hytt
  • E-hytt, 2–4 personer 70 euro/hytt

Till priset tillkommer 60 euro för middag och frukost.

 

Måltider

Frukost och middag ingår i kryssningen. Buffémiddagen serveras på Grande Buffet och Grill House-restaurangerna:

  • första dukningen kl. 18.00
  • andra dukningen kl. 20.45

Lunchen på söndag ingår inte i kryssningen och kan bokas separat om så önskas.

 

Utsläpps- och bränsletillägg

En utsläppsavgift på 3,80 €/person och ett bränsletillägg på 10 €/person debiteras alla resenärer.

 

Kryssningsprogrammet

Kryssningsprogrammet kommer på nätet under hösten. Kvällens stjärnartist är Olli Halonen som är känd för många hitlåtar.

 

Boka via medlemsintran

Logga in till medlemsintran och boka din biljett via länken i artikeln på första sidan. Har du frågor? Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.